Advancing Health Equity

All Team Convening Agenda



Day 1: Wednesday, January 11, 2023

Time (CT)	Session Topic	Session Objectives
11am-11:15am 15 min	Welcome and Introductions	Participants will learn what to expect for the first day of the Convening.
		Participants will be given an opportunity to network in small groups and get to know other Learning Collaborative team members better.
11:15am-12pm 45 min	Orientation to AHE Learning Collaborative and Overview of AHE Roadmap	Participants will receive an overview of the AHE program, the Roadmap, and will get acclimated to the structure of the program.
12-1pm 60 min	Why Antiracism? Panel Discussion	Participants will have a foundational understanding of what antiracism is and what it looks like in healthcare.
		Participants will be motivated to continue the pursuit of advancing health equity through concrete examples of how it can be and has been done.
1-2pm 60 min	Break	
2-2:30pm <i>30 min</i>	Getting to know The Justice Collective	Participants will have an opportunity to learn about The Justice Collective (TJC) and meet the TJC team.
2:30-4pm 90 min	Cross-Team Relationship Building	Participants will build trust and relationships across Learning Collaborative teams and cohor

Advancing Health Equity

All Team Convening Agenda



Day 2: Thursday, January 12, 2023

Time (CT)	Session Topic	Session Objectives
11am-11:15am 15 min	Welcome Back and Introductions	Participants will learn what to expect for Day 2 of the Convening.
		Participants will be given an opportunity to network in small groups and get to know other Learning Collaborative team members better.
11:15am- 12:15pm 60 min	Partnering with Medicaid Members Workshop	Participants, including AHE TA team members, wil learn about the importance of developing strong partnerships with Medicaid members to advance health equity and drive their AHE projects.
		Participants will work with their teams to assess their current efforts to develop partnerships with Medicaid members and set goals to strengthen their partnerships.
		Participants will work with their teams to develop concrete next steps that will help them build and strengthen partnerships with Medicaid members.
12:15-1:15pm 60 min	Break	
1:15-2pm 45 min	Lessons Learned from AHE Veterans Panel Discussion	Participants will hear about lessons learned from team members that joined the Learning Collaborative in 2019 with respect to cultures of equity, care delivery transformation, and payment reform.
		Participants will leave with ideas for how they can think about their own team's work differently.
2-3:30pm 90 min	Intrateam Relationship Building Breakouts by Learning Collaborative Team	Participants will continue to build trust and further relationships within their individual Learning Collaborative teams.
3:30-4pm <i>30 min</i>	Closing/Q&A Session	Participants will have time to reflect on the Convening and what they are taking back home with them.
		Participants will receive information on what to expect in the coming months related to AHE programming and technical assistance.
		Participants will have the opportunity to ask the AHE team and other LC participants any outstanding questions.